Все още не мога да си отговоря на въпроса защо започнах да пия

Аз съм на 36 години и започнах да пия още като студент

мъката
Когато бях студент всичко ми изглеждаше по-различно – голям град, различни хора, нови емоции. Мислех си, че и това, като всичко друго, ще отмине с края на студентството. Да, обаче ни отмина. Започнах работа в София, беше ми приятно в новия екип и сред новите предизвикателства, но така или иначе продължих да пия. Един ден се случи да отида на работа след поредния запой. Издъних се и ме уволниха. Никога до този момент не ми се беше случвало подобно нещо. Това беше първия урок.

След първоначалния шок се опитах да започна да пия по-малко. Имах много опити и много провали. И заедно с опитите и провалите аз имах и други нови работни места. Колкото и нелепо да ви звучи – дъних се все заради алкохола.

Истинското отказване започна след като осъзнах, че няма друга причина за моя неуспех, освен факта че пиех. И това трябваше да бъде поправено.

От тези ми размисли са минали близо три години. За тези три години много неща се промениха. Вече не пия, имам постоянна работа и сериозна приятелка. Единствената помощ получих от капките Алкофитал. Те се оказаха единственото средство, което ми помогна да затвърдя отказа си от алкохола.

Михаил Г. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар