Върнах се в родния си град, за да се излекувам

Много ми се насъбра през последните няколко години, но намерих начин да се справя със злополучията в живота

 

200369802-001

Живяла съм в чужбина, върнах се и 4 години живях в София. Много пари съм печелила, много свят съм видяла, но накрая реших да се върна в родния си град, за да успея. Искам да успея да се справя с живота си, малко да го пооправя и да се насладя на последните години, които ми остават. Искам да живея добре, не богато, но добре. И най-вече да съм здрава. А всичко това няма как да се случи, ако пия алкохол. А аз си имам този проблем с алкохола още от много години. Пия, ама се напивам, но не прекалявам. Лошото е, че дните, в които пия, много зачестиха и затова взех решение първо това да оправя, защото ми се ще да мисля, че като не пия, и като го няма пиенето, и всичко ще е наред.

За да се оправя от алкохола и да спра да пия, аз взимам капките Алкофитал, които намерих в аптеката. Препоръчаха ми ги като много ефикасни и сега вече знам, че са добри. Аз се върнах в моя роден град, тук ри мойте хора, които да ми помагат да се възстановя след всичко, което ми се случи. Поне вече година мина оттогава и през тази година да съм имала случай, в който да съм пила най-много 3-4 пъти. А това е добре за мен, защото аз толкова пиех преди само на седмица.

Генка Димитрова от Русе

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар