Върнах се от чужбина завършен алкохолик

Камъкът си тежи на мястото

Казвам се Асен Атанасов, на 41 години съм от Варна. Женен съм, имам две дъщери близначки и един син. Синът ми завърши средното си образование тази година. Изпратихме го да учи във Финландия. Там сега той споделя моята съдба на емигрант и искрено се надявам да е по-добре и по-силен от мен.

Върнах се от чужбина завършен алкохолик
Върнах се от чужбина завършен алкохолик

Като дърво без корен бях 6 години, докато се блъсках за единия хляб в чужбина. Имам семейство тук, в България. Имам три деца и родители, които разчитат на мен да ги гледам. Затова трябват пари. В България завърших екология. Нямах никаква полза от това образование, затова заминах за Испания да изкарам някои лев.

Там нещата се влошиха преди година. Аз се върнах преди осем месеца. Няма да ви обяснявам в какво състояние съм сега. Много по-добре съм, отколкото когато кацнах в София. Това, че нямаше пари, това че сменях работата си почти всеки месец, това че не можех да съм до близките си ме направи много лабилен и аз избрах най-лесния път за решаване на проблемите.

Започнах да пия повече от обикновено, докато не стигнах до един момент, в който не можех без алкохол. Сега вече съм по-стабилен, имам и работа в България, близо съм до хората, които обичам и които ме подкрепят.

Започнах да пия капките против алкохолизъм по настояване на жена ми. Тя ми ги поръча, тя следеше дали ги взимам редовно. Заедно с тях се появи спокойствието, от което толкова много имах нужда. Благодарение на капките можех да разсъждавам не толкова емоционално. Важно е и за новата ми работа да съм в кондиция, тъй като съм управител на един склад за хранителни стоки.

Препоръчвам капките против алкохолизъм на всички, които имат желание да започнат начисто.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар