В живота няма време за експерименти!

Хубаво е да научаваш нещо ново, но още по-хубаво е да действаш по нов, различен начин

Искам да изкажа моето мнение относно капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Искам да кажа, че всичко, което ми се случи от последния път, когато ви се обадих промени коренно живота ми, а и мен самия.

аз работя като учител и за мен личния пример е нещо много важно. Относно алкохола искам да кажа, че личният пример е много важен. Моят проблем, както знаете, е не че пия много, а че пия редовно. Никога досега алкохола не е компрометирал по някакъв начин работата ми, нито пък ми е пречил, но идва един момент, който си казах „Защо трябва да продължавам по този начин?“. Отделно от това забелязах, че ако не се спра, ще започна да вървя надолу и като едното нищо може да си имам неприятности. А съм на възраст, в която няма да ми е лесно да си намеря нова работа, особено ако прецакам тази, която имам.

С капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ процедирах така, както ми казахте. Вече трети месец не пия. В началото разредих дните, в които употребявах алкохол. От есента насам мога да кажа, че направо не пия или по-скоро имам епизоди, в които имам желание за пиене, пия малко и изобщо не може да се сравнява с онова, което беше.

Много по-добре съм сега и семейството ми го забеляза. На банкета, който имахме от училището изобщо не пих. Само си казах „наздраве“ с колегите и това беше. Всичко е под контрол и аз съм много щастлив от примяната, която успяхме да направим с вас, доктор Тосев! Благодаря ви.

Радой

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар