В очакване на голямата любов намерих истински приятел

Имах проблем с любовта, поради който започнах употреба на алкохол

 

любов алкохолизъмПиех като всеки човек, когато се е случвало да излизам и да се забавлявам, но след последния ми приятел аз бях съкрушена. Отдадох се на пиене и на свобода. Всяка вечер бях пияна и се прибирах с различни и непознати мъже за удоволствие. Стигнах до дъното, а там беше много тежко. Един приятел, всъщност най-добрия ми приятел от 4-ти клас още, ме измъкна една вечер от бара и ми каза, че му е писнало да наблюдава случващото се и да седи безпомощен по този начин. Заведе ме у тях да се наспя, а на сутринта ме събуди с чаша кафе. Започнахме да си говорим и да търсим решение на проблема ми. В интернет открихме капките Алкофитал, за които прочетохме само хубави неща, а и моята сестра, която работи в аптека също каза, че е добро. Поръчах го и започнах лечението. Не вярвах че това ще ми помогне , но е истина. Алкофитал постепенно ме отказа от алкохола, а приятелят, който ми помогна, се оказа и човека на живота ми. Отново се чувствам желана от някого и получавам любов и разбиране, а кога ще дойде онази, другата любов – не знам. Сега ми е хубаво да съм независима и да имам най-подходящия човек до себе си.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар