Говорете за проблема с алкохола

Говорете за проблема с алкохола, без значение дали той е ваш, или на ваш близък

govorete za problema
Говорете за проблема с алкохола, защото така ще го решите по-лесно. Накарайте и човека, който има този проблем, да говори повече за проблема с алкохола, защото само така ще може да разберете каква точно е причината да започне да злоупотребява с алкохол. А когато причината е ясно, е много по-лесно да се справите.
Моят проблем с алкохола се реши едва когато започнах да говоря открито за него. Иначе преди се криех като мишка, особено в началото, когато и тайно пиех. Сега си давам сметка на какво унижение съм подложил и себе си, и близките си.

Говорете за проблема с алкохола винаги, когато имате възможност. Ако няма кой да ви изслуша, винаги може да намерите във вашия град хора, които се събират, за да говорят за това. Тук, в България, това не е чак толкова популярна практика, но има такива места, по-специално говоря за София. Убеден съм, че и в по-големите градове също има, а и винаги може да намерите един добър приятел, с който да споделите онова, което ви вълнува.

Аз открих капките Алкофитал именно като започнах да говоря за този мой проблем с алкохола. Сега вече нямам проблем. Имам решение, и то се казва Алкофитал. от мен зависи да се справя докрай и да реша проблема с алкохола.

Христо Василев от Русе

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар