Да се пропия беше най-голямата грешка в моя живот!

Най-голямата грешка в моя живот беше да започна да прекалявам с алкохола заради лошото отношение и проблемите в работата, които имах

грешка

Голяма грешка беше прекаляването с алкохола. Сега го отказвам, но си нямате на идея колко е трудно. Ако знаех, че отказването на алкохола ще е това, което преживявам в момента, нямаше да се пропия. Това ви го казвам най-честно и откровено. Мисля, че може да си представите какво е. Представете си, че трябва да се откажете от нещо, което ви е носило някакво удоволствие. Но това не е добър пример. Не може човек да се откаже от любовта, защото и тя носи удоволствие. Може би някаква храна. Аз много обичам мусака, например. Представете си да не може да хапвате нещо, което обичате. И в същото време това е навсякъде около вас. Като алкохола – уж не е полезен, уж е вреден, а навсякъде го има.

Грешка е да се почва да се пие поради някакъв проблем. Изобщо, алкохолът е една голяма грешка и недоразумение. Даже и в малки количества не е за предпочитане, защото като едното нищо ще се стигне до злоупотреба.

Те всички казват така в началото – само за малко, само чашка-две, само едно за отскок. И докато се усетим сме паднали в дупката, с това отскачане. Надявам се капките АЛкофитал да продължат да ми помагат, за да изляза най-накрая от отва шибано положение.

Г.В. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар