Дадох на алкохола най-хубавите си години

Опитвал съм се няколко пъти да го отказвам, не съм издържал повече от 5-6 дни

алкохол зависимВече съм на години, на които искам да имам семейство, да създам деца, да им дам пример в живота и всичко да ми е добре. Искам да съм като моите приятели и съученици, които срещам. Осъзнавам, че дадох на алкохола най-хубавите си години. Достатъчно са ми веселбите и купоните, наживях се. Сега искам да се грижа за някого, да ми е спокойно и да знам, че има вечер при кой да се върна. Искам да живея нормално. Не искам да се напивам.

Аз не съм кой знае колко зависим от алкохола, малко ми трябва, за да се оправя, но това малко все не го намирах досега. С капките за отказване на алкохола имам възможност да сбъдна тази своя мечта, защото издържах най-дълго време. Опитвам се, давам всичко от себе си и тези три месеца много ме обнадеждиха. Пия капките както е указано и се радвам, че в крайна сметка дори и да неми достигне упорство, капките ще ме вкарат в пътя. Имам си и приятелка, която е нова и гледам да не й се показвам в светлината на човек, който пие. Знае, че съм имал проблеми, но сега вижда, че се опитвам да ги преодолея и това е най-хубавото – вярата и доверието.

Христо Николов от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар