Да знаете, че алкохолът не ви прави нито по-умни, нито по-добри!

Толкова време и пари съм потрошил с идеята, че алкохола ще ми направи веселото по-весело, ама нищо такова не стана

алкохолна зависимост

Пише ви Васко от Бургас. Преди две години си бях взел капките за отказване от алкохола, уж само да ги пробвам и да видя как ще ми се отразят, а като почнах – пих, пих и накрая стана така, че наистина отказах алкохола. Това стана в рамките на година и нещо. Не съм се насилвал, дори не съм се хваща на бас или нещо подобно. Просто почнах, хареса ми и спрях да пия.

Тук трябва да поясня, че проблемите ми с алкохола не бяха много сериозни. Пиех ей така, за веселба. И когато спрях да пия, аз разбрах, че това е една гигантска измама, световен заговор, в който искат да ни набутат. Всички тия глупости, дето ги казват за алкохола първо, че бил полезен, второ, че в малки количества не вредя и така нататък – това е абсолютна шитня. Почнеш ли веднъж, после ти трябва много воля, инат и късмет, за да спреш да надигаш бутилката. По себе си виждам, аз поне съм нагледен пример. Почнах да пия алкохол от гъзария, ама после разбрах, че каквото е с алкохола, такова е и без него. Само дето парите си даваме. Затова спрях да пия – досвидя ми и време, и пари, и здраве!

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар