Да имаш родител алкохолик е ужасно!

Баща ми има сериозни проблеми с алкохола, които се пробваме да изкореним сега

1С майка ми сме много сплотени в това отношение и аз гледам да й помагам с каквото мога. Намерих този сайт, писах, обаждах се, поръчах, получих, дадохме, но все още ефектът от капките не е точно такъв, какъвто не мен ми се иска да е. Може и да имам малко високи очаквания, но да ви кажа, че животът ми до този момент никак не беше хубав и сега като гледам как е намалил пиенето и ми се иска да го спре съвсем.

Доктор Тосев каза, че това ще е малко трудно, но аз няма да се отказвам. Знам, че той пие от много години, знам че няма как това пиене да изчезне като с магическа пръчка, но все пак аз не губя надежда. Искам животът ми да бъде като на другите, поне малко по-спокоен. И ако може да не ми е неудобно да запознавам приятелите си с него и да се чудя пил ли е или не е пил и дали пак ще ме изложи. А иначе, той като си е трезвен си е много добър човек. Искам да кажа и че това, което съм преживяла не е било чак толкова лошо, но ми се ще поне старините мама да си ги кара спокойно, защото аз не съм все при тях. Дано да се оправи.

Йорданка Желязкова от Ямбол

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар