Да откажеш алкохола е най-трудното нещо на света

Опитвал съм много пъти да откажа алкохола, но не ми се струваше важно или належащо

проблеми с алкохолаАз само пия алкохол, не прекалявам, затова ми е много чудно как онези, които имат сериозни проблеми с алкохола, успяват да се справят. Сигурно се иска много голяма воля, каквато аз нямам. Макар да взимам от капките Алкофитал вече втори месец, аз пак пия от време на време.

Искам да кажа, че отказването от алкохола си е трудно нещо, но не е невъзможно. Щом си се хванал веднъж, значи трябва да успееш. Аз няма да се отказвам, защото алкохолът е противопоказен с едно от лекарствата, които взимам. Все пак, като става въпрос за здраве, човек трябва да е сериозен.

Не се сещам какво друго да кажа, защото аз съм сега малко по средата. Като спра да пия съвсем сигурно ще е съвсем различно. Добре е, че има такива продукти като билковите капки Алкофитал. Не позволяват да се пие много алкохол в периода на отказването, защото става така, че става лошо, неприятно усещане от пиенето на дори и две глътки алкохол.

Сега съм се амбицирал да откажа с алкохола и цигарите и съвсем да се затвори цикъла на моята грижа за здравето, защото положението е сериозно.

Стоян Банев от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар