Много воля и упорство е нужно, за да се откаже алкохола

Да се откаже алкохола е нужно много воля, упорство и подходящ продукт, като капките Алкофитал. Аз съм много впечатлен от тях

да се откаже алкохола

Да се откаже алкохола е нужно и човек да има близки, които да го подкрепят. Аз мога да кажа, че в това съм късметлия – и капките Алкофитал ми помогнаха, и жена ми беше до мен през цялото време, докато се борех с моята алкохолна зависимост.

За отказването на алкохола е нужно още човек да е честен пред себе си, и да си признае, че има проблем. Аз никога не съм крил, и от никой не съм крил, че имам проблеми с пиенето. И, което е по-важно – амбицирах се, положих усилия, и се справям. Не мога да кажа, че съм идеален, но пък за сметка на това не пия изобщо толкова, колкото пиех преди. Даже може да се каже, че почти не пия. Защото аз няколкото бири, дето съм ги изпил за тоя много месеци, не ги броя.

Искам да кажа също така, че за отказването на алкохола е нужно да има спокойствие. Човек, който е притиснат от проблеми, който няма работа, или има някакви дертове у дома – той няма да може да се справи. Нужно е спокойствие. В крайна сметка, всеки си знае приоритетите. Аз разбрах за себе си, че алкохола няма да ми донесе нищо хубаво. Затова реших да го откажа.

Христо Тодоров от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар