Джони Деп: Депресията става по-голяма с бутилка скоч!

Джони Деп отдавна не е лошото момче на Холивуд

Първо, защото не е момче и второ – откакто стана баща Актьорът значително е променил навиците си. Преди капитан Джак Спароу предпочиташе да бори депресията с бутилка скоч. Сега е стигнал до извода, че алкохолът не е решение за проблемите. А и какви проблеми може да има човек като него…

Оказа се, че има и че точно тези проблеми и най-вече проблемите с алкохола са станали причина той да се лекува в клиника за зависимости. Джони Деп не е пияница от ранга на Чарли Шийн или Мвел Гибсън, но все пак и той е имал своите силни моменти.

Няколко пъти се е случвало под влияние на алкохола Джони Деп да вдига скандали на папараци, но само толкова. Не е бил осъждан, нито пък му е прилагана някаква марка за неотклонение. Много често за него се е писало, а и имало достатъчно слухове, че взима наркотици. Факт е, че ако беше така той щеше сам си признае. Джони обича музиката, но за да свири или за да твори не са му необходими други стимуланти.

В момента карибският пират е обсебен от новата жена в живота си и й посвещава цялото си време. Двамата ходят по клубове, забавляват се, но никога не прекаляват. Така или иначе лошото момче явно е пораснало и е станало сериозен мъж, за който алкохолът не само че не е приоритет, ами е и нещо, което той отдавна е игнорирал от своя живот.

Споделете статията

Добавете коментар