Един недостатък по-малко и вече съм нов човек

Спрях да пия и се почувствах нов човек

alcoholНа 43 години съм. Казвам, че всичко ми е наред, ама не е точно така. Имам хубава професия, добро семейство, големи и послушни деца. Само аз май съм кривия. Допреди няколко месеца има сериозни проблеми с алкохола. Направо не е за вярване как се бях овъртял с едни хора, които освен да пият и да гуляйстват, друго не правеха. Сега съм се дистанцирал от тях. Не се срещаме вече. Аз отказвам алкохола. Старая се малко по малко да пия по-рядко. Щастлив съм, че това, дето се бях отплеснал с тези хора, не повлия на семейството ми, на работата ми, на живота ми изобщо.

не го допуснах, защото жена ми беше до мен. Много е добра и много я обичам. Тя стана причина да взимам капките Алкофитал. Тя намери този сайт и ме убеди, че трябва да ми се помогне. Сега имам един вреден навик по-малко и съм щастлив, че направих нещо за себе си.

За капките Алкофитал е нужно да се взимат редовно. Поне това мога да кажа аз от моя опит. Защото почвах, спирах, после пак почнах и докато не ги пих един месец, всеки ден, аз може би нямаше да се оправя. Сега пак пия, но не както съм пил. По-добре съм

Малин Тотков от Монтана

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар