Ефектът на алкохола върху тялото на възрастните хора

Алкохолът оказва пагубно влияние върху живота и здравето на възрастните хора. И това се случва без значение дали цял живот са били зависими, или скоро са започнали да пият

възрастните хора
Понякога се случва възрастните хора да започнат да злоупотребяват с алкохола след като са се пенсионирали.

Отначало може да е просто безобидна заигравка, просто, за да се развесели. След известно време това вече е вечерен ритуал. И колкото повече време минава, процесът става необратим. И не след дълго, човек, който доскоро силно се е интересувал от политическия и социалния живот, имал е близки и приятели, с които е обсъждал последната новина, се превръща в нещо съвсем различно. Той се превръща в унизено, влошено същество.

Въпросът е, че в старостта зависимостта към алкохола се развива многократно по-бързо, отколкото при младите хора. Махмурлукът е придружен от много по-тежки последици. Възрастните хора се опитват да го преодолеят с помощта на следващата доза. Това е последвано от друг, убийствен махмурлук. Всичко това е един порочен кръг! И да се избяга от него е почти невъзможно.

Тялото на възрастния човек, толкова отслабено от възрастовите характеристики, като гъба абсорбира алкохола

Това може да се случи дори ако, след като е достигнал възрастта за пенсиониране, човек, както се казва, „не е сложил капка алкохол в устата си“. През целия си живот той развива отрицателно отношение към пиянството и това е много мощен фактор за съпротива на изкушението да започне да „консумираме“. Но сред соматичните тежести, съчетани с депресия, безпокойство, бърза променливост на настроението, свързана с промяна в условията на живот (например прекратяване на заетостта или преместване на ново място на пребиваване) дори и най-стабилният човек след няколко седмици може да стане запален алкохолик.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар