Жена ми даде всичко от себе си, за да спра алкохола

Покланям се пред тази мила и добра жена, която изтърпя всичките ми депресии без нито веднъж да ме обвини или обиди

алкохолна криза

Не мога да кажа, че съм алкохолик. Пия повече, отколкото е нормално, но, не съм стигнал дъното. Има случаи, в които не пия с месеци и после като изпадна в алкохолна криза, не спирам да пия с месеци. Така съм аз, на приливи и отливи. Сега ми се ще да кажа, че вече съм закотвен здраво на сушата, но времето ще покаже. Радвам се, че жена ми успя да балансира нещата, както и мен самия да ме задържи да не си разбия главата някъде.

Много глупости съм вършил, докато пиех. Добре че бяха все малки глупости, такива, които не са имали кой знае какви последствия. В крайна сметка вече съм на достатъчно години, за да се държа като пубертет.

Жена ми поръча капките Алкофитал тайно от мен. После стана така, че аз разбрах и започнах да ги взимам сам. не беше трудно, въпреки че самото отказване продължи доста дълго време. Аз съм доволен от капките, защото успях да се нормализирам откъм пиене, но ми се иска сега това да беше станало по-рано. Не знам какво още да кажа. Хем ме е срам от себе си, хем се радвам, че стигнах до момента, в който отказвам пиенето… Важното е, че животът продължава по един нов и хубав начин.

Калин Томов

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар