Жена ми не издържа на тормоза и се предаде

Аз обаче нямам сто синове, имам само един и трябваше да му се помогне

ХристоЗдравейте, доктор Тосев. Пиша ви както бях обещал да пиша как са нещата с моя син и как върви неговото оправяне. Първо искам да ви поздравя с новата година и да ви пожелая най-вече здраве и много успех.

Нещата при нас се нормализираха и аз много се радвам,че открих вашия продукт и сега с него вкарваме в пътя нашия син, който е на 19 години. Жена ми не издържа на тормоза и се предаде. Аз обаче нямам 100 синове, имам само един и трябваше да му се помогне. Значи, Мишо започна да пие и аз не знам откога, но през последната година и половина положението стана направо нетърпимо. Не знам как да ви го опиша, но то няма и да е необходимо, защото така или иначе вие си имате работа с такива хора. Вече завършва, ще бъде абитуриент, не може така да продължава това.

Затова и се спряхме на капките „Алковитал“. Почнахме да му ги даваме тайно и сега даже продължаваме пак тайно да му ги даваме. Имаме напредък и то голям. Мишо вече не пие така, както пиеше преди. даже мога да каже, че е по-кротък отпреди. Преди имаше поне два-три дни в седмицата, през които се връщаше пийнал. Сега няма и един ден в седмицата, даже през последните три месеца, в които му даваме капките да сме го виждали пиян веднъж или два пъти. Но ние не му даваме редовно капките. Ако му ги даваме всеки ден, сигурно резултатът ще е още по-добър. Много сме доволни и благодарим за съдействието.

Христо Тодоров от Разград

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар