Жена ми се предаде на стари години

И най-силните понякога падат духом

Здравейте, уважаеми хора! Пиша ви по повод капките за лечение на алкохолизъм, които си поръчах преди осем месеца. Пиша ви, за да ви уведомя, че реших проблема с моята жена.
Аз съм Георги Дюлгеров от Пловдив. Едва ли ме помните, но да ви припомня само, че аз си поръчах капките на единия ден и след още два дни ви се обадих да ви поръчам още едно шишенце. Капките бяха за моята жена. Тя е на 51 години, аз съм на 53 и работя като пазач. Жена ми работи в една детска ясла.

Повод да започна да търся някакво решение на нейния проблем беше погребението на нашата добра приятелка Любина, която почина преди година. Люба беше най-добрата приятелка на жена ми и тя много тежко го преживя. Започна да пие, при положение, че преди това със зор съм я карал да си сипе една ракийка да ми прави компания. Направо страшно беше, не ми се говори за това.

След като поръчах капките за лечение на алкохолизъм, нещата се оправиха. Радка се упокои, прие нещата, стабилизира се. Най-важното е, че спря да пие. Малко по малко отказа пиенето, разбра, че това нищо няма да оправи, а само ще развали и се кротна. Благодарение на капките „Алковитал“ тя продължи да си ходи нормално на работа, да се вижда с хора, да живее нормално. Аз най-много бях притеснен за здравето й, но сега всичко се оправи.

Георги Дюлгеров от Пловдив

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар