Животът е хубав! Не съсипвайте спомените си с алкохол!

Изповед на една бивша алкохоличка

Случайно попаднах на този сайт и се зачетох в онова, което хората споделят. Цялата тази болка, грижите и тъгата на близките, гордостта на онези, които са се спасили от алкохола – това ми е толкова познато.

Животът е хубав! Не съсипвайте спомените си с алкохол!
Животът е хубав! Не съсипвайте спомените си с алкохол!

Аз разбрах за капките едва когато ги изпих. Даже мина много време. Идея съм нямала, че някой нещо прави, за да се справя с алкохолизма. Така се бях пуснала по течението…

Оказа се, че съпругът ми е този, който е провел абсолютно тайно от мен цялата тази операция. Той е поръчал капките, той ми е слагал от тях в любимия сок от грейпфрут… Аз само съм се измъкнала от блатото – нещо, което не бих могла да постигна сама.

Не знам дали ще публикуват разказа ми, няма и да ви отегчавам дълго. Искам да ви кажа, че животът съвсем не е това, което си мислим че е, особено в моментите, когато ни е най-черно и гадно. Винаги има изход. И този изход не е алкохола.

Онова, за което най-много съжалявам, докато пиех, не е
нито здравето, нито времето, загубено в празни занимания. Съжалявам за спомените или по-скоро за липсващите спомени. Защото аз знам много малко за онова, което се е случило с мен и хората около мен, докато съм била пияна. Сега вече не пия. Капките против алкохолизъм си свършиха работата. Съчетани с други терапии, които правех по онова време, те дадоха страхотен резултат.

Затова, макар и анонимно, искам да ви кажа – не съсипвайте спомените си. Хубаво е да си припомняш как си минал през трудните периоди, а веселите случки да те карат да се усмихваш. Няма нищо по-хубаво от спомените, повярвайте ми! Пазете ги и им се радвайте!

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар