Живот без алкохол: Алкофитал ми даде надежда

Живот без алкохол живея сега, спокоен и нормален живот, когато започнах да използвам капките Алкофитал и да срещам отново с децата

jivot-bez-alkohol

Живот без алкохол, живот какъвто имах преди – такъв живот живея аз сега. Най-хубавото е, че отново мога да се срещам с децата. Аз се разведох с майка им. По-точно тя ме напусна, и аз подадох документи за развод. Това беше най-голямата ми грешка от времето, когато пийвах повечко. Сега съжалявам, но тя явно не съжалява. Много е сложно, много е объркано. Не ми се иска да ви обяснявам, защото под влияние на алкохола човек върши какви ли не глупости. По-скоро аз не знам какви глупости са вършили другите, но аз ги сътворих все едни такива – уникални. Ако някой се чуди дали да отказва алкохола, добре да прочете това, което сега ще напиша. То може и да си го знаете, ама колкото по-често си го повтаряте, толкова по-добре.

Алкохолът може да се откаже. Всеки може да има живот без алкохол, или поне в такива количества, в които да е поносимо. Онова, което трябва да се направи, е сравнително просто – признайте пред себе си, че имате проблем. Хора, лесно е. Само трябва да сте откровени и да не си заривате главата в пясъка, като щрауси. Всеки вижда какво ви е дереджето. Това че вие не искате да си го признаете, е ваш проблем, и той вреди само и единствено на вас. Освободете се от това бреме и живейте спокойно, свободно и така, както заслужавате!

Пенчев от София на 47 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар