Не можех да гледам как сина ми си съсипва живота сам!

Имам син на 33 години. Преди години той беше добро момче

В училище всичко вървеше като по ноти, с отличен завърши и университета. Намери си свястна работа, започна малко по малко да се издига. Мисля, че точно този беше моментът, в който за първи път виждах момчето си вече пораснало и самостоятелно.

Проблемите не винаги се решават по лесния начин
Проблемите не винаги се решават по лесния начин

Кратко продължи радостта ми, сестрици. Сигурна съм, че по света има и други майки с моята болка, която не само ме парализира – тя ми убива целия живот бавно, но сигурно. Малко след като започна работа, моят син стана съвсем друг човек.

Той започна да пие. Ако ви кажа, че е било по малко и рядко, ще излъжа. Буквално момчето ми за една нощ се събуди алкохолик. С баща му така и не разбрахме кога и как е станала промяната.

Търсихме много начини да му помогнем. Вярно е, че живеехме в различни градове, но ние винаги сме се интересували какво се случва с него, как се развива живота му. Психоанализата на един специалист донякъде му помогна да се вземе в ръце, но най-много като чели му подействаха капките против алкохолизъм. Прочетохме за тях в един вестник, който мъжа ми си купува и решихме да пробваме.

Аз отидох да живея при него под претекст, че трябва да си правя някакви изследвания /моят Ицко живее и работи в столицата/. Така имах възможност да съм около него и да му давам тайно капките.

Забравих да кажа, че Христо не е имал други проблеми и че това най-вероятно беше провокирано от многото работа, която имаше. От работохолик той за малко не се превърна в алкохолик. Тъжно е да гледаш как детето ти се проваля, особено ако до този момент е бил достоен само за хвалби.

Истината е, че капките против алкохолизъм помогнаха. Слагах ги тайно два пъти на ден, купих му и втора доза, а моите мними изследвания се проточиха до безкрайност.

Не съжалявам, че излъгах и че се пошегувах със собственото си здраве. Факт е, че детето ми е вече чисто. Не е близвал алкохол от почти четири месеца и аз мога да кажа вече, че е по-добре.

Слава Богу, не си съсипа здравето и не си загуби работата през това време. И всичко това благодарение на капките против алкохолизъм.

Елица Радулова, Симитли

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар