Там, където започва упорството, свършва зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола много ми взе, но и много ми даде. Звучи като клипе, но е вярно. По времето, когато започнах да отказвам алкохола, научих най-добрите уроци

зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола ме направи едновременно силен и слаб. Първо бях слаб, разбира се. Пияните хора обичат да се правят на голямата работа, докато пият, но като се напият стават по-безпомощни и от бебета.

Аз не мога да разказвам много за моето пиянство. То е нещо, което нито е интересдно, нито е поучително. Но, мога да разказвам много за времето, през което започнах да се отказвам. Това е най-хубавото време за мен. Тогава разбрах, че съм силен и че мога да сложа край на нешо, което ужасно ми тежеше.

Зависимостта към алкохола ми причини сериозен здравословен проблем, който може да се оправи само, ако престана да пия. Затова започнах да използвам капките Алкофитал. Тези капки буквално ми спасиха живота, защото ако не бяха те, навярно нямаше да мога да се справя със зависимостта към алкохола.

Употребявал съм капките може би повече време, отколкото е необходимо. Аз имах много тежка зависимост към алкохола, и поради тази причина те не подействаха още в началото. Но, с течение на времето започнаха да дават резултати.

Днес аз съм свободен от алкохола човек, който се възстановява от тежко заболяване и се радва на живота в цялата му прелест.

Стоян Живков от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар