Колкото повече време минаваше, толкова по-страшна ставаше зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола се задълбочава с времето. С времето става все по-трудно да се откаже алкохола, да се спре пиенето и да се води нормален живот

зависимостта към алкохола

Зависимостта към алкохола, на моя съпруг, ставаше по-страшна с времето. Колкото повече време минаваше, толкова по-трудно му беше да спре да пие.

Не знам как започна всичко. Преди да станем семейство, той не пиеше. Някак неусетно се пристрасти. А защо е започнал – няма причина. Живеем живот като всички други хора в България. Имаме проблеми, имаме трудности, и сме имали, но за мен най-труден беше именно периода, в който неговото пиене се обостри. Започна да пие всеки ден. Малко, много – колкото намери. Аз спрях да държа алкохол вкъщи, но той си носеше от вън. Задължително си купуваше нещо – патронче, галонче, за каквото има пари. И това се случваше най-често по времето, когато остана без работа. Много му костваше тоя алкохол. Много скъпо плати, заради това че продължаваше да пие.

Сега уж се ограничава. Ползва капките Алкофитал, но мен ме е страх да се похваля, за да не стане така, че днес съм казала, че не пие, а да започне пак. Много е трудно, много е тежко, но поне пак си влезна в нормалния живот. Да се надяваме, че капките Алкофитал и на него ще помогнат, да спре да пие и да се пребори със зависимостта към алкохола.

М. Георгиева от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар