Без зависимост към алкохола се живее по-лесно!

Живея без зависимост към алкохола вече две години и половина, като за това време животът ми се промени по начин, по който едва ли някога съм очаквал

зависимост-от-алкохола

Развих зависимост към алкохола на един много ранен етап от моя живот. Бях ученик в гимназията, когато започнах да пия повече. И до ден днешен не мога да си отговоря на въпроса защо и как съм започнал. В семейството ми няма алкохолици. Най-вероятно е било някакво глупаво, хлапашко подражание.

Изключително лесно е да се придобие зависимост към алкохола. Отказването е трудно, и там вече никакви подражания не работят. При отказването на алкохола работиш само и единствено за себе си, и за никой друг. Защото, ако се постигне отказване на алкохола, то тогава се постига и един мир и хармония с всички останали хора.

Всички знаете колко е срамно да признаеш, че имаш проблем с алкохола. Е, мен от това не ме е срам. Мога да си признавам по 10 пъти на ден, нищо, че напоследък нямам такива проблеми. По-срамно е онова, което си направил, докато си бил зависим. И колкото по-бързо сложите точка, толкова по-добре. И за вас по-добре, и за близките ви.

Капките Алкофитал ви дават уникалната възможност да се дистанцирате от този срам. Благодарение на тях вие може да се почувствате отново сигурни в себе си.

Малин Г. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар