Взимам капките Алкофитал и се възстановявам след 10-годишна зависимост към алкохола

Аз имах зависимост към алкохола, която продължи може би повече от десет години. За това време аз смених повече от 7-8 работни места

Зависимост към алкохола стана причина не само да сменям работа след работа. Имало е случаи, в които не съм се задържал повече от година. Може би и малко повече, но това е без значение. Работа се намира. Който иска да работи и е здрав, ще намери работа.

По-лошото, което моята зависимост към алкохола ми причини, е това че ме раздели с много стойности хора. Изоставиха ме и жени, и приятели, и близките ми дори вдигнаха ръце от мен. Направо беше не лошо, ами направо пагубно за мен. Усещах не само как стигам дъното, но и как съм го задълбал – направо.

Затова се осъзнах. Реших, че ще направя всичко възможно, но ще направя всичко възможно повече никога да не страдам не само от зависимост към алкохола, но и каквата и да е друга зависимост. Реших и направих всичко по силите си, дадох много от себе си, но отказах алкохола. В това ми начинание капките Алкофитал много ми помогнаха. Благодарен съм и на моята майка, която не ме изостави и през целия път на възстановяването ми ме подкрепяше.

Пламен Гергов от Стара Загора

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар