Капките Алковитал ми помогнаха точно когато имах най-голяма нужда от подкрепа

Здравейте, борех се с алкохола доста време , докато не открих капките за лечение на алкохолизъм Алковиал

капки

Преди пет години изобщо не бях такъв човек. Вярно е че всяка вечер си пийвах по 50 грама ракийка, но все пак сме българи, нали така? Имах си собствен бизнес, малък ресторант в нашия квартал и не можех да се оплаквам. Работата вървеше, хора имаше. Но дойдоха трудните години или по-ясно казано – кризата. Нямаше как да не ме засегне, клиентите започнаха да намаляват, хората нямаха пари. И един злощастен ден се наложи да затворя заведението. Имах го, като част от семейството. Семейният ресторант – колко пъти сме се събирали там цялата рода. Не го преживях и започнах да пия. Чашката ракия постепенно се превърна в бутилка. Не ставах агресивен , като повечето мъже, просто ми беше много мъчно, трябваше и работа да си търся. Но с тази ми зависимост към алкохола беше трудно, говорим за около два месеца през които не правех почти нищо друго.

Жената ме гледаше и за разлика от мен не се вайкаше. Намерила решението на проблема съвсем случайно. Прочела е за вашите капки за лечение на алкохолизма Алковитал във вестник и намерила каквотро трябва, за да ги поръча. Вдигна ми един хубав скандал за цялото време през което си траеше и така започнах да се лекувам с капките за лечение на зависимости. Не исках и нея да изгубя.Взеха, че подействаха, дажбата ми отново се смали на една чашка, но този път седмично, не дневно. Бях готов да си намеря нова работа и пак да започна да строя живота си. Тези капки Алковитал са точно това, което ми трябваше, когато имах най-голяма нужда от помощ!

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Петрич
Аптека „Д-Фарма“
ул. Рокфелер 53
срещу входа на Бърза помощ.

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар