Загубата на енергия и умора може да е причина за злоупотреба с алкохол

Има някои състояния, като загуба на енергия и умора, които може да провокират злоупотреба с алкохол

Какво най-често ни кара да губим енергия и да се чувстваме уморени?

РАЗОЧАРОВАНИЕ И ЧУВСТВО ЗА ВИНА

Разочарованието от собствения живот, търсенето на различни недостатъци и безкрайното чувство за вина са още една причина, разрушаваща женската енергия. Експертите обръщат внимание, че в този свят жените и мъжете реагират различно на критиката.

Представителите на силния пол например веднага започват да отстояват правотата си, като често използват за аргумент своята сила. Докато дамите бързат веднага да се признаят за виновни и се опитват да направят всичко възможно, за да изгладят това чувство за вина. Макар че не са длъжни да постъпват така – просто някой се възползва от тяхната безпомощност и беззащитност. В резултат на подобни манипулации страда именно женската енергия.

ЛИПСАТА НА ЗАНИМАНИЯ ЗА ДУШАТА

Ако жената безделничи, започват да я спохождат странни мисли, които понякога се проявяват в неочаквани постъпки. Така например, разполагайки с маса свободно време, дамата, вместо да си намери хоби или да завърши някакви интересни курсове, започва да се копае в живота си, да търси недостатъци у партньора си и поводи да го ревнува от някоя симпатична колежка или позната. Според експертите това не води до нищо добро. По този начин жената разрушава единствено себе си и своя живот.

ВИСЕНЕТО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Психолози твърдят, че колкото повече време прекарваме в социалните мрежи (пренасяйки там реалността и сякаш живеейки живота си в интернет), толкова по-уморени и изцедени се чувстваме. Спомнете си как след многочасов маратон, проведен в обсъждане на поредните новини или в клюки за колегите се чувствате опустошени и нямате сили за каквото и да било.

ИНТРИГИ И СПЛЕТНИ

Приятелките безусловно играят важна роля в живота на всяка жена. Но ако жената прекарва цялото си време в обсъждане на живота на този или онзи и при това участва в разправии и интриги, то според специалистите тя ще се чувства постоянно емоционално опустошена, като че не е приказвала, а е разтоварвала вагони. Струва ли си да обясняваме, че като отдава всичките си емоции на приятелките си, жената вече не може нищо да предложи на своето семейство. Просто защото самата тя има нужда от зареждане.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар