Заминах в чужбина и отказах алкохола

Когато човек има ясна цел не е трудно да я следва

Аз не съм бил някой пияч, но пиех от време на време, колкото да не е без хич. Все съм пробвал да откажа алкохола, но не ми се получаваше. Нямал съм достатъчно воля. Затова ми помогнаха капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Трябваше да замина за чужбина, за Америка да работя при брат ми и едно от условията беше да не пия. Той знаеше какво ми е дереджето, но все пак ме предупреди. Аз работя като спасител в един спортен център, вечер в една закусвалня и там няма пет-шест.

Капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ се оказаха идеални в моя случай, защото започнах да ги пия в България месец преди да дойда тук и си взех допълнително още 6 дози. Всичко върви по план и не ме вълнува нищо друго, освен да работя, да изкарам пари, да си оправя живота тук в Америка и да живея нормално. Препоръчах капките „Алковитал“ и на една моя близка, която имала проблем с нейния мъж, и тя казва, че откакто взима капките той е много добре уи не пие.

Не съм очаквал точно такъв ефект, но е хубаво, че стана така. Аз какъвто съм безволев, пак щях да я подкарам по старому и тук, но благодарение на капките за лечение на алкохолизъм влязох в пътя.

Явор Стоянов

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар