Запазих семейството си с много компромиси и надежда

Възпитана съм да давам шанс на любимите си хора, за да можем да продължим да бъдем заедно

Само любовта може да прости и да запази семейството цяло
Само любовта може да прости и да запази семейството цяло

Съпругът ми има проблеми с алкохола, които се появиха през последните няколко години. Неговият проблем с алкохола идва от това, че той много бързо се предава и обезсърчава. Аз съм малко по-инат от него и не се давам лесно на трудностите. Наложи се да се преместим в друг град, заради работата му, която е много хубава, и това че ще бъде далеч от познати, приятели и близки малко го обърка. Започна да пие. В началото не чак толкова много, но накрая вече едвам го понасях. Не заради друго, а защото алкохолът щеше да унищожи всичко, което е постигнал досега. И заедно с него щяхме да пострадаме и ние.

Имаме син, който е на 14 години и той също смени обстановка, среда и т.н., но не реагира по-този начин. Аз взех решение, че не си струва да губим всичко, което сме постигнали заедно и започнах да търся начин да намали алкохола. От две седмици му давам капките Алкофитал и едва в края на втората опаковка се забеляза промяна. Пак пие, но не пие толкова, колкото преди. Аз съм склонна да вярвам, че ще се оправи, защото въпреки скандалите и разправиите останах с него и реших, че по-важно е да спася него и семейството си, отколкото да гледам само себе си.

Мария Вълканова от Стара Загора

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар