Заради алкохолизма лежах в психиатрия

Случи ми се нещо, което ме изкара за известно време извън строя

алкохолизъм психиатрияАко е възможно не бих искал да изпадам в подробности за причината, която ме накара да пия. не е нещо кой знае какво, но в крайна сметка на всеки може да му се случи. Знам, че малко хора биха реагирали по начина, по който аз реагирах, но човек с човек няма еднакъв. Така се е случило, важното е, че е минало. Заради депресията, в която бях изпаднал, както и заради зависимостта ми към алкохола бях приет в психиатрично заведение. Почувствах се по-добре, когато излязох, но все още имах проблеми с алкохола.

Продължих да ходя на сеанси и след това. Заради майка ми започнах да пия капките Алкофитал. Тя ми ги поръча и не исках да я разочарова, И без това изстрада много покрай мен. Споделих с лекарката ми, че взимам и капки за отказване о т алкохола и тя ми каза, че е чувала за Алкофитала и няма проблем да го взимам и него. Аз не съм имал някакви кой знае какви очаквания, но мина вече колко време и аз съм по-добре с алкохола. Може да е комплексна заслугата, но пак трябва да кажа, че това, което ми се случва, да отказвам алкохола, става възможно и на употребата на капките Алкофитал.

Върбан от Русе

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар