Брат ми започна да пие заради жена

Заради жена брат ми започна да злоупотребява с алкохола, да се държи идиотски, да върши глупости и това едва не му коства живота

libidotoЗаради жена моят брат едва не провали живота си, защото започна да пие много. Трябва да кажа, че той изобщо не е имал проблеми с алкохола. Не е пиел нито като ученик, нито като студент в София. Не знам защо така се получи. Факт е, че тази жена обичаше да си пийва. Аз лично съм я виждала пияна. И все с едни такива хора се събираше, нейни приятели. Тя го беше изолирала от неговите хора, настройваше го и срещу нас. А той беше като омагьосан. Няма да се учудя и ако наистина му е направила нещо такова. От нея всичко може да се очаква.

Брат ми почна да пие повече след като се разделиха. Не го знам как го е преживявал, въпреки че си даваше сметка какво му е причинила тя. Трудно му беше, защото той не е по връзките с жени, в смисъл, че е моногамен и не е като негови връстници, които сменят жена след жена. Макар и да е на 24 години, той е бил с около 4-5 жени. Не ги е сменял като носни кърпички.

Надявам се сега, когато започна да взима капките Алкофитал, и когато действително е намалил употребата на алкохол да се оправи и да я забрави съвсем!

Н.Пеева

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар