Заради нова работа отказвам алкохола

Искам да имам нова и хубава работа, да получавам добри пари, да си оправя живота и ако може всичко старо да забравя, затова отказвам алкохола

alkohola problem

Моето име е Симеон и съм на 32 години. Обичах да си пийвам алкохол още докато бях в техникума. Започнах постепенно и не се усетих как се увлякох. Така с годините забелязах, че не само повече съм започнал да пия, ами имам и проблеми с алкохола, както и такива, които си създадох заради самия алкохол, заради това, че злоупотребявам с него. Преживял съм всичко – и хубаво и лошо, но лошото май е повече. Казвам си, че не бива да мисля за това, защото сега се мъча да откажа алкохола и да спра трайно да пия.

Капките Алкофитал ги започнах още преди година, ама веднъж почнах и спрях. Сега продължавам да ги взимам, гледам да съм по-сериозен. Преди да започна да взимам капките Алкофитал изпивах по 3-4 питиета. Сега не пия изобщо. Даже и бира не ми се пие. Отщя ми се всичкия този алкохол.

Положението е такова, че трябва да спра да пия. Ще започвам работа като шофьор, всеки ден ще ни проверяват и не искам да се издъня, защото парите са хубави. Затова отказвам алкохола. И не само за това. За мен е хубаво, за здравето ми, за бъдещето ми и изобщо.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар