Защо не се промених по-рано?

Като се сетя колко време изгубих да се правя на това, което не съм и ми идва да чупя нещо

промянаКазвам се Борис и съм на 37 години. Алкохолик съм от много време, а сега не пия от година вече ще стане на Великден. Като се замисля как съм унищожавал живота си през цялото това време и ми идва да хвана нещо да чупя. Как не съм послушал нито веднъж майка ми, лека й пръст, дето постоянно ми говореше да спра да пия. И аз спрях, ама нея я няма да ме види.

Аз имах сериозна причина да спра да пия. Лекарите много ме изплашиха за язвата и аз взех, че ги послушах този път. Не съм от ония пияници, дето казват майната му на всичко и пият. Ама си бях бая инертен. Сега искам да наваксам. Искам да живея като приятелите ми, онези, дето не пият. Аз имам много приятели, всякакви. Искам да видят, и едните, и другите, че съм сериозен.

Капките Алкофитал много ми помогнаха, особено в началото. Най-трудни ми бяха първите месеци, обаче устисках. Когато е заложено здравето, нищо друго няма значение. Не че сега не си пийвам понякога. Даже докторката вика, че мога вечер да пия по половин чаша червено вино. И аз пия, ама не всяка вечер. Да си призная, сега много съжалявам, че по-рано не го отказах тоя алкохол, ама много късно научих за капките Алкофитал.

Борис Урумов от Русе

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар