За да откажа брат ми от алкохола, поръчах капките Алкофитал

Аз поръчах капките Алкофитал, за да откажа моя брат от алкохола

алко
Той ползваше капките в течение на една година. В началото му ги давах тайно, но след това стана така, че той разбра. Имаше малко скандал, разменихме си някои реплики, но понеже той живее при мен след развода, нямаше как да ми се опълчи или пък да ми противоречи.

И така, ползването на капките Алкофитал продължи по негово желание. Ако трябва да говорим за някакво подобрение, при него подобрение настъпи едва след третия или четвъртия месец.

Но, по-важното е, че на този етап спокойно мога да кажа, че брат ми е отказал алкохола. Защото това, което пиеше преди и това, което пие сега, са две различни неща.

Иначе, по отношение на капките Алкофитал, мога да кажа, че не съм очаквала да действат по този начин. Аз бях много скептично настроена. Не вярвах, че нещо може да се отрази толкова добре на неговата алкохолна зависимост. Той пиеше алкохола не толкова да се напива, колкото да му действа нещо като антидепресант, или нещо подобно. И не пиеше много, но пиеше редовно. Може и поради тази причина да са му подействали толкова добре. Важно е да се знае, че аз бях много редовна в даването на капките. Даже е имало случаи, в които съм му давала малко повече. Каквото и да се е случило, както и да е подействало, факт е, че той вече не пие, или ако пие алкохол, то е само епизодично и от време на време. Така както е и при другите хора.

Минка Димитрова от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар