За моя алкохолизъм съм виновен само аз и никой друг!

Роден съм като най-голям от три деца. Не мога да обвиня никой за моя алкохолизъм

пиянство
Нито родителите ми, нито брат ми или сестра ми са имали или имат проблеми с алкохола. Всъщност, аз така или иначе не мога да установя някаква генетична връзка в семейството ми, която да е свързана с алкохолизма. Никой от прадедите ми не е прекалявал с алкохола, доколкото знам.

Родителите ми ми дадоха всичко, каквото можаха, дори повече, отколкото съм виждал да правят други родители за децата си. Имах всичко – апартамент, кола, приятели, добро училище, нормално студентство. И работата ми след това беше добра, даже отлична… Имах и приятелка. Уви, всичко това сега ми изглежда като живота на някой друг.

Аз винаги съм искал да бъда пръв. И съм бил – бях отличен учени, с отличен завърших и университета. Аз бях отличник и сред пияниците.

Малко ми е неудобно да говоря за зависимостта към алкохола като нещо, което е минало. Не, не е минало, макар че от едно известно време не пия толкова, колкото преди пиех. Ще трябва да мине още доста време преди и аз да мога да се запиша в редиците на трезвениците. Но, ако нещо е останало от онова, което бях преди, това е ината, и нищо чудно да се справя и с отказването на алкохола. Не знам, ще видим… Времето ще покаже.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар