За проблема с алкохола не трябва да се мълчи!

За много хора проблема с алкохола е нещо срамно, а за други – направо страшно

alko-kapki Здравейте, казвам се Милена.Много ми допада идеята да има едно такова място на този страхотен продукт – капките Алкофитал, на което хората да споделят как са се преборили със злия порок.

Според мен не трябва да се мълчи за проблема, напротив, това не е нещо срамно и трябва да има гласност. Трябва всички тук, а всички следващи, на които ще помогнат капките Алкофитал, с гордост да споделят историите си и тихия си героизъм, затова как са се справили. Аз не съм имала проблем с алкохола, но мъжът ми дълго време бе подвластен на този навик. Изплаках толкова сълзи, имах безбройни безсънни нощи. Но нито веднъж не помислих и за развод, през цялото време си скубех косите как да му помогна. Понасях безмълвно обидите и нелепото и незаслужено отношение. Беше ми толкова болно на сърцето, притеснявах се и за децата, какъв ли пример щеше да им даде, как ли щяха да пораснат с баща алкохолик. Бях сама в тази лична война, той не желаеше да си помогне.

Благодарение на интернет разбрах за капките Алкофитал. Поръчах ги на минутата и започнах да му ги давам тайно във водата. С трепет очаквах ефекта им и той не закъсня. Алковитал върнаха мъжът ми. Сега всичко в семейството ни е нормално и тихо. Адмирации!

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар