Сам си увредих здравето с всичкия алкохол, който изпих!

Здравето ми се увреди, заради проблемите с алкохола, които имах. За мен най-страшното мина, но се плаша, че може да се върне пак

здравето
Сам си увредих здравето с всичкия алкохол, който изпих!

Здравето е нещо, което ако не се пази, после трудно се възстановява. Имам проблем с алкохола. Макар и да не съм близвал никакъв алкохол от осем-девет месеца, аз имам проблем с алкохола. Не мога да кажа, че съм го реши, защото се страхувам, че може пак да започна.

Нямам кой знае каква вяра в себе си. Мисля си, че всичко ще проваля, защото все така се случва. Това е най-дългото време без алкохол. Не знам още колко ще продължи. Но е важно за здравето ми. Ако пия алкохол няма да съм добре. Няма да мога да се справя с лечението, което започнах. Не бива да пия алкохол.

Аз сега имам спонсор. Става въпрос, че това е човек, който ми помага в такива моменти, когато ми се допие алкохол. Аз му се обаждам, говорим си. Той ми препоръча капките Алкофитал. Помагат, не е като да не помагат, но аз съм си такъв, скептичен към всичко. Сега мисля единствено за здравето, и се надявам с тези капки да задържа положението с непиене още по-дълго време.

Н.Георгиев

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар