Здрав съм, благодарение на капките!

Имал съм много препятствия през живота си, но отказването от алкохола беше най-голямото, което преодолях

Аз съм на 30 години, но вече съм разведен и имам едно момиченце, което живее с майка си. Загубих детето си, защото не успях навреме да спечеля битката с алкохола. Сега не пия, но няма шанс всичко да се върне такова, каквото е било. Бившата ми не иска и да чуе да се съберем наново. Аз спях да пия, защото тя ми каза, че ако продължавам с алкохолните изцепки, няма да ми дава да виждам детето.

Искам да кажа, че капките против алкохолизъм „Алковитал“ ми помагат много. Аз вече не пия от два месеца и малко отгоре, но понякога продължавам да си взимам капките, защото много ме успокояват и ми дават увереност, че като седна на маса няма да си поръчам пак водка. Другото хубаво нещо, което направиха капките е, че ми помогнаха да спестя доста пари, които иначе можех да изпия, но аз сега ги пращам на детето. Значи, откакто взимам капките за лечение на алкохолизъм съм се събирал и три пъти с жена ми да ходим на сладкарница с малката като другите семейства. Много ми се иска да се върнат или поне да си намеря някоя друга жена, защото мойта ми каза, че ще е по-добре ако има жена, която да наглежда детето, защото на мен много доверие ми няма все още.

Самуил Костов, София

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар