Жена ми стана причина за моето подобрение

Сам нямаше да се сетя, че има капки за лечение на алкохолизъм

Тошко КралевМоята история не е по-различна от историите на хората тук. Няма какво толкова да обяснявам, освен че и аз имам проблем с алкохола. Аз пия капките за лечение на алкохолизъм отскоро и затова не мога да кажа, че всичко е добре вече.

Имам подобрение на състоянието. Сега, когато пиша това, аз не съм слагал алкохол в устата си от една седмица. Това е много време за мени аз го отчитам като успех. Жена ми купи капките за лечение на алкохолизъм и заради нея започнах да ги пия, защото тя вече едвам издържа, милата. Аз много нерви съм й образувал. Ние имаме магазин и тя всичко прави сама. Аз като пийнех повечко и зарязвах работата.

Иначе за капките „Алковитал“ мога да кажа само, че добре ми действат на мен. Доволен съм и искам да продължа с тях, за ми се оправи положението и никога повече да не се излагам както досега. Ето сега по-добре се чувствам, по-уравновесен, а не като преди. Ходя редовно на работа. Грижа се за магазина. И жена ми е доволна. А това за мен е най-важно. Другото няма значение…

Тошко Кралев

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар