Започнах наново живота си с капките Алковитал

Здравейте, казвам се Иво. Винаги съм искал да замина извън България, да видя малко свят, дето се вика

излекуван алкохолик примерКогато завърших висшето си образование, имах тази възможност. Предложиха ми да замина за Америка и аз на драго сърце се съгласих. Все пак това бе страната на неограничените възможности, а и аз си се представях, като заможен бизнесмен. Сега се смея сам на себе си колко наивен съм бил. Отидох там и веднага започнах работа и то доста добра. Работих в офис. Малък офис, но все пак бе нещо. Да, но живота там ме грабна, започнах да излизам с неправилните хора, всяка вечер бях в различен клуб. Те се наливаха до безпаметност, а аз само и само да се впиша, правех същото. Така и не усетих как се пристрастих. Шефовете ми не изтърпяха дълго факта, че идвам с махмурлук на работа, а понякога и пиян и ме изгониха. А без пари нямаше как да остана.

Върнах се в България и продължих да пия. Да но родителите ми бяха твърдо решени аз да спра с това самоунищожение. Разбраха, че с конско няма да стане, затова ми поръчаха капките Алковитал. Те са против алкохолизъм. В началото нямах много доверие, но след като започнах да ги пия, разбрах, че тези капки наистина помагат. Първо ми изчезна безсънието, заради часовата разлика не можех да спя добре. Освен това не знам защо, но колкото повече взимах капките Алковитал, толкова по-малко ми се пиеше алкохол. Направо ми ставаше гадно от водката. С капките Алковитал успях за около 8 месеца да променя напълно навиците си за пиене на алкохол. Жаждата ми секна и беше време да помисля какво щях да правя с живота си.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Петрич
Аптека „Д-Фарма“
ул. Рокфелер 53
срещу входа на Бърза помощ.

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар