Животът ми стана предвидим и това ми харесва

Успях да се измъкна от алкохолната зависимост благодарение на капките „Алковитал“

алковитал капкиПроблемите ми с алкохола са от време на време. Обаче идва един момент, в който дори и това от време на време ми омръзва, идва ми в повече. Знам, че пияна жена не е хубаво, знам че и аз съм грозна картинка като се напия, но ми идва в повече понякога всичката тази помия около мен. Не можех да се отпусна, ако не съм пила поне малко. Много чоглаво ми беше.

Близките ми знаят за този проблем. Опитвам се да го реша сега с капките „Алковитал“. И май успявам, защото никога нямаше да го напиша това, ако не бях поне малко сигурна в себе си и в онова, което ми се случва. Сега знам какво след какво следва, не мога да си позволя дори да се събудя с тежка глава или да се отпусна. Съобразявам деня си с работата си, защото тя ми е важна и гледам да не излизам много-много. С капките дори и да излизам някъде, знам че няма да прекаля с пиенето, защото вече свикнах да ми е чиста главата. Хубаво ми е да съм спокойна и концентрирана. А това със спокойствието е направо огромен плюс за капките „Алковитал“.

Вярвам, че подобрението ми ще продължи!

Соня К.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар