Имал съм много тежки избори, но винаги взимах правилният!

Алкохолът беше един от тези избори и аз много се радвам, че взех правилното решение

Аз имах проблем с алкохола, но го реших благодарение на капките „Алковитал“. Няма да е преувеличено, ако кажа, че аз съм това, което съм сега, благодарение на тях. Много съм доволен, че и малкото проблеми, които имах успях да ги изчистя почти, без да ми се налага да се наливам като казак. А така правех преди. малко да има нещо, което да не ми е наред или да ме притесни, и надигах чашата.

Нищо не се оправяше, само моето положение ставаше по-лошо и по-сериозно. Близките ми много се опитваха да ми говорят, но тогава не ги чувах изобщо. Сега малко съжалявам за това, защото всичко щеше да свърши много по-рано.

Идеята да вземем капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ беше на жена ми. Тя ги поръча и ме постави пред свършен факт. Не исках в началото да ги пия, защото не вярвах, че ще ми помогнат, но с течение на времето се уверих, че не съм прав. Сега съм много по-добре отпреди. Не пия, гледам си работата и не се паникьосвам за щяло и нещяло. Знам, че животът не е лесен, особено когато имаш ипотека, но в крайна сметка трябва да се работи, а не да се съжалявам и да се отчайвам.

Милен Хинов

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар