Излекувах упоритата зависимост на мъжа ми

Заслугата не е само моя, но така се случи че попаднах на вашия сайт и си дадох кураж да се пробвам поне

излекуван алкохоликАз не обичам да говоря за него като за алкохолик. Той не е алкохолик. Мъжът ми има зависимост от алкохола, но не е от онези, дето се събуждат и започват да пият. Не знам какво друго да кажа, не го защитавам, но аз знам какво е да си алкохолик, виждала съм такива хора и той не е такъв. Не искам дори да се замислям за това, не искам дори да предположа, че може да стане такъв. Ние сме заедно от 3 години и през това време той не се е променил изобщо. Нито е бил груб с мен или детето, нито е отсъствал от работа, нито пък нещо друго. Просто пие повече и това е.

Аз не исках да пие толкова много, колкото пиеше преди около 4 месеца и затова поръчах капките Алковитал. Исках всичко да е добре, мирно, естествено. Не исках да се разправяме, да водим някакви спорове и затова започнах да му ги давам тайно. Това беше някъде в началото на лятото. Сега, в началото на есента, мога да кажа, че положението е овладяно. Той вече не пие толкова, колкото преди, намалил е значително алкохола и винаги знам, че ако има някакъв проблем мога да поръчам капките Алковитал и пак да започна да му давам. Поне съм ги пробвала вече и знам, че работят.

Силвия Георгиева от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Излекувах упоритата зависимост на мъжа ми"

  1. димитрова · Edit

    Здравейте, имам същия проблем с мъжа ми.Говорили сме за алкохолно лечение но той се ядосва от факта ,че го оприличавам на алкохолик.Искам и ад му ги давам тайно но…къде да ги слагам в храна, кафе ,вода.Капките имат ли цвят ,имат ли някакъв мирис?Бльгодаря

Добавете коментар