Изолирах се от обществото и станах човек

Не може да се откаже лесно алкохола, при положение, че всеки ти вика ела да пием, ела да се веселим

алкохол отказване

Това ми беше забавно докато бях студент, обаче аз завърших преди три години, вече работя, имам си и сериозна приятелка. Не мога да се държа като вечния студен все. Последният път, когато пих беше четвъртък, а се осъзнах като човек едва в неделя късния следобед. Установих, че много време ми се губи и някак не трябва така да става. Аз съм човек с отговорности, нищо че нямам семейство още. Работата ми е хубава и ако ме изгонят заради пиянските ми изцепки, няма да си го простя. Затова се взех в ръце и ей ме – отказващ алкохола с капките Алкофитал.

Малко ми стана особено, защото аз не се имам за алкохолик, поне не още, но явно ще трябва да преглътна някои неща. По-важно за мен е, че правя разни неща, за да не се превърна в такъв. Пия много, но пия рядко. Може да стане така, че с времето да не е толкова рядко вече, така че по-добре да се вземат навременни мерки. С алкохола никога не се знае.

От капките Алкофитал съм с нормални впечатления. Свършиха си работата и знам, че ако имам пак някакви алкохолни желания ще мога да ги туширам бързо с тях.

Симеон

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар