Изтрезняване по време на празник – мисия възможна!

Изтрезняване по време на празници е нещо съвсем възможно, още повече ако имате дългогодишен и лош опит с алкохола, като мен

изтрезняване

За изтрезняване мога да говоря много дълго време, стига да има кой да слуша. Аз, а и всички, които имат проблем с алкохола, знаят колко е важно това. За самото изтрезняване са изписани много статии, много съвети има. Онова, което мога да кажа аз е следното.

Първо, много е важно всеки сам да си намери неговия си начин за изтрезняване. Но има едно нещо, което разбрах за всичките години, през които употребявах алкохол. Каквото и да се пие сутрин за изтрезняване, не бива да се пие ако не сте закусили. И зелева чорба да пиете, пак трябва да закусите преди това.

Тайната не е просто в самото действие. тайната е в онова, което закусвате. Защото не е все едно дали ще закусите баница или мекица. И двете не са подходящи да се ядат при изтрезняване. Има една-единствена закуска, която е полезна за случаите, в които сте злоупотребили с алкохол.

Става въпрос за така наречената английска закуска. Това го бях чел някъде, и реших да го пробвам. Оказа се много добро. В случая ви трябва печена наденица, пържено или по възможност печено яйце, малко бобена салата, печен бекон, печени гъби и печени домати. Разбира се, че няма как сутрин да имате всичко това под ръка. Може да импровизирате. Според мен тайната е в наденицата и яйцето. Него може да го правите и бъркано, както аз много често го правя. Та, така. Ако ядете за изтрезняване, при всички случаи ще имате успех с изтрезняването.

Марко Матеев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар