Имам два рождени дни – когато съм се родил, и когато спрях да пия

Много накратко ще ви разкажа защо имам два рождени дни

rojdeni dni
Имам два рождени дни – когато съм се родил, и когато спрях да пия

Аз имам два рождени дни – когато съм се родила, и 6-ти Авг 2014-та, когато изпих последното си питие. За някои хора може да е странно да се празнува нещо, с което си се разделил, но аз не само не страдам от тази загуба – аз се гордея с нея.

Аз обичах алкохола. Обичах го още от времето, когато бях на 14 години, и когато за първи път тайно опитах от ракията на дядо. Но, дойде време, когато нещата се промениха. Аз се промених. Имаше малко или никакво удоволствие от алкохола, и все по-голям смисъл и убеденост в това, че аз просто си губя времето, и ако искам да продължа напред, трябва да спра да пия.

Решението да откажа алкохола дойде, когато преживях сериозен пристъп на почти инвалидизираща депресия и потърсих помощ от моето джипи. Той веднага разбра за какво иде реч, и ме насочи към един човек, който се занимава с организирането на срещи на хора, които са зависими от алкохола. Тук в София аз поне знам за две такива общности. Първото, което направих, беше да отида във вилата на един мой познат и да се затворя там 4 дни за детоксикация, обща детоксикация – и от алкохола, и от храната.

Аз съм горд и щастлив да кажа, че от този ден – 6 август, капка алкохол не е преминала през устата ми. Дадох си сметка, че през всичкото това време аз не съм живял – аз просто съм функционирал. Сега съм добре. Не пия. Нямам и намерение да започвам да пия. Имам два рождени дни, и съм много горд и щастлив.

Йордан Христев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар