Имам право да постъпя правилно!

Питала съм толкова много хора, споделяла съм с приятели, познати и близки, и в крайна сметка сама си реших проблема

силна жена

Проблемът не беше само мой. С мъжа ми сме семейство от 13 години. През последните няколко години той започна много да пие. На мен това не ми хареса. Споделих със свекърва ми, тя вика, че съм си въобразявала, нормално било. За мен не беше нормално, защото той изобщо не пиеше, или ако сме излизали някъде, то е било инцидентно така да си пийне малко. Аз знам и причината за това негово залитане – хванах го в изневяра и го заплаших, че ще взема децата и ще го напусна. Той вместо да се оправи, взе че започна да пие – от трън, та на глог.

Аз реших да действам сама. Поръчах капките, започнах да му ги давам. От една година ги пие. За тази една година да е пил алкохол колкото преди е изпивал за месец, не съм засичала, но нищо общо няма с онова оливане, дето го правеше. Малко ми беше криво в началото, мислех да му кажа, да го обсъдим, но в крайна сметка си казах, че имам право да постъпвам правилно. Нали и аз съм част от това семейство? нали и мен засяга неговото пиене?

Какъвто и да е, аз го обичам. Простих му изневярата, сега му помагам да не пие. Не ми беше лесно, но поне виждам, че нещата се променят за хубаво.

А.П.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар