Имам пълното право да се гордея със себе си

Здравейте, казвам се Пламен Рашков и съм от Враца

Пиша ви така, както сме се разбрали, за да ви кажа как точно се развиха нещата при мен, след като заминах за чужбина.

Продължих да пия капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Дозите, които си бях взел от България ми стигнаха за един месец. След това нямаше как си поръчам, тъй като се наложи да пътувам на един кораб, на който започнах работа. Истината е, че след като отплавахме от Ливърпул, вече трети месец, аз изобщо не съм пил никакъв алкохол. По време на круиза бях много ангажиран с работата си и макар, че ми беше тежко, не виждах смисъл да започвам нещо, което съм спрял.

А и не ми се пиеше. Сега нямам абсолютно никакъв проблем с пиенето. Ходя с приятели на кръчма, събираме се, когато имаме повод тук, българите, но се държа нормално на масата. Имам повод да се гордея, а заслугата за това е на капките за лечение на алкохолизма „Алковитал“. Много съм доволен и се радвам, че взех това решение да спра алкохола. Не си представях друг начин, защото много съм пробвал, но все нещо не ми е достигало. Сега вече съм чист и се чувствам много добре здравословно. Дишам по-леко, спя по-спокойно, не се газирам за глупости и знам, че имам цел. Искам след две години да се върна в България и да знам, че стария ми живот е зад мен.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар