Имам шанс да променя живота си

Жена ми се отказа от мен, но аз ще й докажа, че мога да бъда и друг човек

Имам шанс да променя живота си
Имам шанс да променя живота си

Казвам се Герасим и съм от София. На 45 години съм. Имам жена и една дъщеря. Дъщерята вече е голяма. Живеем разделено. Не сме разведени. Аз много пия. Сега вече не чак толкова, но още имам трески за дялане. Работя, записах се и на курс по немски, нищо че всичките колеги в курса са млади. Записах се, защото е вечерен и така вместо да ходя да пия, уча езици. Помага, а и е полезно. Заедно с това си поръчах и от капките.

За капките против алкохолизъм „Алковитал“ мога да кажа само, че и те ме държат далеч от алкохола. Има случаи, в които забравям да ги взимам, но от преди имам голямо подобрение. Аз не мога да си спомня кога за последно се напих. Случва се да пийна, но онова оливане, което беше, вече го няма. Въпреки това, жената не ми вярва. Като се познавам какъв съм, аз съм много сигурен, че още две дози от „Алковитал“ капките и ще бъде пак онзи, който трябва да бъда. Искам да си запазя семейството! Сега са най-хубавите ни години. Детето е голямо, учи в чужбина, можем да си живеем чудно с моята жена.

Затова взех мерки и пия капките против алкохолизъм. Искам да си изкарам годините, които ми остават спокойно, достатъчно се налудувах на младини. Хубаво е, че има помощни средства като тези капки, защото само воля не стига. Аз колко съм се заричал да не пия, но то не става така.

Ще ви пиша пак като свърша и другите две дози от капките против алкохолизъм „Алковитал“, които планирам да взема съвсем скоро. До Коледа трябва да съм нов човек.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар