Имах нужда само от малко доверие!

Ако някой ми беше оказал поне малко доверие, помощ, подкрепа и разбиране, когато започнах да пия, може би щях да си спестя всичко, през което преминах

доверие Няма да ви разказвам всичко, което се случи през последните 4-5 години. Това е главно времето, през което аз много пиех. Започнах да пия след като почина майка ми. С баща ми отдавна не поддържам никаква връзка, и поради тази причина тя беше единствения човек, с който споделях абсолютно всичко. Когато си отиде, аз разбрах, че е била и единствения ми врене приятел. Всички, които ми се пишеха приятели, се отдръпнаха от мен, щом започнах да пия.

Онова, от което имах нужда, беше наистина малко повече доверие. Ясно е, че са ме мислили за някаква отрепка и така нататък, защото нито работата ми беше кой знае каква, нито имах висше образование, нито връзки, нито чичо владика. Бях и съм сам. Единствено приятелката ми не се отдръпна от мен. Не знам какво би се случило, ако и тя си беше отишла.

Сега съм стъпил здраво на земята. Не е чак толкова розово положението, но знам, че ако се стегна мога да постигна наистина много.

Р. Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар